Chigo Group sedmi put na Međunarodnom sajmu nameštaja u Beogradu

,

Jeftinije za četvrtinu

Kompanije Chigo Contract, TON i SM France – članice poslovne grupacije Chigo Group, beleže ove godine svoj sedmi uzastopni nastup na Međunarodnom sajmu nameštaja u Beogradu.
Na izlagačkom mestu u Hali 3 Beogradskog sajma, Chigo Group će premijerno prikazati više novih modela nameštaja i opreme za narednu sezonu. Jedan od noviteta je linija tapaciranog nameštaja – fotelja i separea, ciljno projektovanih za ugostiteljstvo i hotelijerstvo, koje je Chigo Contract počeo da proizvodi u okviru svoje robne marke Chi Chairs Indoor.
Kao i na prethodnim sajamskim nastupima, Chigo Group će za kupovinu robe za vreme trajanja sajma – od 12. do 18. novembra, odobravati specijalne sajamske popuste.
Cene TON stolica, stolova i čiviluka, biće manje za 20 odsto, s tim, što će se za porudžbine veće od 500.000 dinara, odobravati dodatnih 5 odsto popusta.
Chi Chairs stolice i stolovi, ploče SM France, postolja i Lounge setovi, biće jeftiniji za 25 odsto, dok će dodatnih 5 odsto popusta važiti za porudžbine veće od 500.000 dinara.
Navedeni popusti se neće odobravati za kupovinu proizvoda koji su na akciji.