Ekstra sajamski popusti do 30 odsto!

,

Chigo Group priprema promocije novih modela nameštaja i opreme za ugostiteljstvo i građanstvo za predstojeći novembarski Sajam nameštaja u Beogradu

Chigo Contract i višegodišnji ino partneri – TON a.s. i SM France, nastupiće i ove godine zajedno na 49. Međunarodnom sajmu nameštaja i opreme, koji će se održati od 14. do 20. novembra 2011. godine u Beogradu.
Na štandu od 200 m2 u Hali 3 beogradskog sajma, biće izloženi mnogobrojni noviteti vrhunskih svetskih brendova za 2012. godinu, namenjeni za opremanje enterijera i eksterijera u ugostiteljstvu i hotelijerstvu, kao i privatnih domova.
Chigo Contract će prikazati nove modele baštenskog nameštaja svoje robne marke Chi Chairs, i premijerno, atraktivnu liniju stolica renomiranog italijanskog proizvođača Pedrali.
Klijentima koji se odluče za kupovinu nameštaja i opreme za vreme održavanja sajma, Chigo Contract će odobravati ekstra popuste, pod sledećim uslovima:
– Proizvodi češkog TON-a i italijanskog Pedralija biće jeftiniji za 20 odsto, dok će se popust od 25 odsto odobravati za kupovinu baštenskog nameštaja Chi Chairs, zatim postolja i ploča za stolove, kao i italijanskih suncobrana Scolaro.
– U slučaju avansne uplate od 100 odsto za porudžbine veće od 100.000 dinara, za navedene proizvode će se odobravati dodatnih 5 odsto popusta.
Sajamski popusti neće važiti za proizvode koji su na akciji.