Na štandu preko 30.000 posetilaca

,

Uspešan nastup poslovne grupacije Chigo Group na 51. Međunarodnom sajmu nameštaja u Beogradu

Velik broj posetilaca, realizacija novih poslovnih aranžmana sa klijentima iz zemlje i sveta, kao i najveće priznanje organizatora – „Zlatni ključ“ u kategoriji nameštaj za sedenje, obeležili su osmi nastup poslovne grupacije Chigo Group na 51. Međunarodnom sajmu nameštaja u Beogradu.

Tokom sedmodnevnog trajanja sajma, od 11. do 17. novembra, članovi grupacije – češki TON, francuski SM France i naš Chi Chairs, prikazali su na štandu od 200 mveći broj atraktivnih noviteta za 2014. godinu, kao i širok spektar kvalitetnog nameštaja i opreme za hotele, sve vrste ugostiteljskih objekata i domove građana.

Bogata i raznovrsna ponuda proizvoda kao i sajamski popust od 25 odsto, privukli su na štand grupacije Chigo Group više od 30.000 posetilaca, koji su dobili priliku da kupuju nameštaj i opremu za stanovanje po izuzetno povoljnim  cenama.

Na bazi registrovane posete, broja ostvarenih poslovnih kontakata i direktnih finansijskih efekata, treba reći da je osmi nastup grupacije TON – SM France – Chi Chairs na 51. Međunarodnom sajmu nameštaja u Beogradu bio veoma uspešan.