Na terenima Golf kluba Centar uspešno organizovan međunarodni turnir Chigo-LDV Open 2009

Čestitke Robertu Saviću

U subotu 10. oktobra, pod pokroviteljstvom kompanija Chigo Contract i LDV-Petrol, na terenima Golf kluba Centar u Žablju uspešno je organizovan međunarodni golf turnir Chigo – LDV Open 2009. Na turniru je učestvovalo 42 igrača iz zemlje i inostranstva koji su odmerili snage u sledećim kategorijama: seniori A, seniori B, dame, juniorke i juniori. Osnovni cilj turnira – popularizacija tog sporta u Novom Sadu, Vojvodini i Srbiji u potpunosti je ostvaren. Za mnogobrojne goste koji su se okupili da na prelepim terenima posmatraju takmičenje i ujedno upoznaju najrasprostranjeniju rekreativnu igru u svetu, organizovan je poseban edukativni i zabavni program.

Takmičari su se nadmetali od 10 do 16 sati, a nakon odigranih 18 rupa, najviše razloga za slavlje imao je predstavnik domaćina Robert Savić, kome je kao ukupnom pobedniku pored pehara uručen i vaučer za kupovinu Chigo nameštaja u vrednosti od 400 evra. Peharima su zatim nagrađena po tri najbolje plasirana takmičara u svakoj kategoriji a uručene su još i dve posebne nagrade, za najdalji udarac i udarac najbliži zastavici.
Posle dodele pehara i nagrada najboljim takmičarima,organizovan je ručak za sve takmičare i goste, degustacija kvalitetnih vina, a sve to uz zvuke vrsnih tamburaša.