Noviteti za 2008. u Hali 3

,

Chigo Contract sa ino-partnerima priprema tri štanda za 45. Međunarodni sajam nameštaja u Beogradu

Na predstojećem Međunarodnom sajmu nameštaja od 12. do 18. novembra u Hali 3 beogradskog sajma, Chigo Contract i ino-partneri će prikazati nove modele nameštaja i ugostiteljske opreme za 2008. godinu. Predstaviće se: češki TON i francuski SM France, zatim danska Sika, holandska Kaja i italijanski proizvođači Scolaro, Tekhne i PF Arredamenti.  
Chigo Contract će ovom prilikom našem tržištu ponuditi novu liniju stolica za eksterijere u okviru promocije svoje robne marke Chi Chairs. 
Noviteti za opremanje enterijera i eksterijera ugostiteljskih objekata, hotela i javnih prostora za narednu sezonu, kao i novi modeli nameštaja za domaćinstvo, biće ove godine predstavljeni na tri odvojena štanda. 
Na prvom štandu predstaviće se naš češki TON sa kompletom proizvoda za 2008. godinu, koji su premijerno prikazani na ovogodišnjem sajmu nameštaja u Milanu. Za izgled štanda je zadužen poznati dizajner Tom Kelly, inače, stalni saradnik TON-a i tvorac programa Tonster. Naš ino-partner, francuski SM France će na drugom štandu izložiti nove modele za narednu sezonu – ploče za stolove i stolice za eksterijere. 
Na trećem štandu Chigo Contract će premijerno prikazati novu liniju stolica za eksterijere u okviru svoje nove robne marke Chi Chairs. Novost koju ćemo takođe prvi put prezentirati na našem tržištu, jesu podovi za eksterijere treće generacije – Terratec. 
Chigo Contract će svojim klijentima, kao i ranijih godina, za vreme trajanja Međunarodnog sajma nameštaja u Beogradu odobravati ekstra sajamske i sezonske popuste od 5 do 40 odsto.