Održan drugi po redu golf turnir Chigo – LDV – Pinki Open 2010

Održan drugi po redu golf turnir Chigo – LDV – Pinki Open 2010

Kompanije Chigo Contract, LDV Petrol i Pinki, pokrovitelji drugog po redu golf turnira Chigo – LDV – Pinki Open 2010, priredili su u nedelju 10. oktobra učesnicima i prisutnim gostima, još jedno nezaboravno druženje na terenima Golf kluba Centar u Žablju.
Turnir je okupio 30 golfera koji su po veoma prijatnom vremenu odmerili snage u muškoj A i B, žeskoj i juniorskoj konkurenciji. Posle pet sati nadmetanja i odigranih 18 rupa, proglašeni su pobednici: Igor Titin u A kategoriji, Boško Palkovljević u B kategoriji, Ljiljana Lainović u kategoriji dama, Jelena Lainović u kategoriji juniorki i Luka Đonović u kategoriji juniora, dok je titula ukupnog pobednika turnira i ove godine pripala našem najboljem golferu – Robertu Saviću.
Dodeljene su i dve specijalne nagrade organizatora: trofej „Longest Drive” koji je dobio Tibor Roklicer dok je u kategoriji “Nearest to the Pin” najuspešniji bio Isak Čeleketić.
U nizu zanimljivih sadržaja, najveće zanimanje prisutnih izazvalo je promotivno golf takmičenje u disciplini „Nearest to the Pin“, gde su pravo učešća imali i gosti i aktivni golferi. Na opšte iznenađenje, lopticu je preko jezera najbliže zastavici uputio gost Srđan Krstić, kome je za ovaj podvig pripala prigodna nagrada – šampanjac Moet et Chandon. 
Ostatak popodneva učesnici i gosti su proveli družeći se u prijatnom ambijentu Golf kluba Centar, uz bogatu trpezu i zvuke vojvođanskih tamburaša.