Početkom decembra renoviran prodajni salon u novosadskom Tržnom centru Bazar

Utrostručena ponuda

Maloprodajni salon Chigo Contract-a u novosadskom Tržnom centru Bazar, dobio je početkom decembra novo ruho. Enterijer salona je, naime, detaljno renoviran u cilju što boljeg iskorišćenja prostora i efikasnije prezentacije izloženog nameštaja.
U tu svrhu ugrađeno je 30 dužnih metara polica u dva nivoa, što je omogućilo da se broj izloženih uzoraka poveća na više od 150 različitih modela stolica i stolova za kućnu i profesionalnu upotrebu, što je tri puta više u odnosu na prethodnu postavku. 
Posebno mesto u salonu je odvojeno za modele stolica, stolova i kompleta za eksterijere i enterijere za 2008. godinu sa oznakom Chi Chairs, novu robnu marku Chigo Contract-a, koja je veoma uspešno promovisana na nedavno održanom Sajmu nameštaja u Beogradu. 
U celokupnoj ponudi po broju eksponata prednjače modeli inostranih proizvođača, među kojima su češki TON, danska Sika, holandska Kaja, francuski SM France, zatim, italijanski proizvođači PF Arredamenti, Tekhne i drugi.  
Maloprodajni salon Chigo nameštaj se, da podsetimo, nalazi u užem centru Novog Sada, u Bulevaru Mihajla Pupina broj 1, na trećem spratu novosadskog Tržnog centra Bazar.