Priznanje Tonster stolicama

,

Chigo Contract među najuspešnijim izlagačima 45. Međunarodnog sajma nameštaja u Beogradu

Na 45. Međunarodnom sajmu nameštaja održanom od 12. do 18. novembra u Beogradu, stolice iz programa Tonster našeg ino-partnera češkog TON-a, dobile su priznanje specijalnog žirija – diplomu za kvalitetan proizvod u robnoj grupi nameštaj za sedenje. Nagrađenu liniju stolica dizajnirao je poznati kreator nameštaja i tvorac Tonster programa Tom Kelley. 
Na svečanosti održanoj u petak 16. novembra u Pozorištu na Terazijama, priznanja najuspešnijim izlagačima uručio je generalni direktor Beogradskog sajma Anđelko Trpković, koji je tom prilikom naglasio da je ova manifestacija definitivno prerasla u najveću i najznačajniju u ovom delu Evrope. 
Po opštim ocenama, ovogodišnji Sajam nameštaja u Beogradu najuspešniji je do sada. Nastupilo je ukupno 600 izlagača od kojih 150 iz inostranstva a tokom sedam dana sajam je posetilo oko 90.000 ljudi. 
Nastup Chigo Contract-a je takođe bio veoma zapažen i uspešan. Premijerno je prikazan novi program za eksterijere naše robne marke Chi Chairs, kao i kolekcije naših ino-partnera za opremanje enterijera i eksterijera za 2008. godinu, među kojima stolovi i stolice češkog TON-a, ploče za stolove francuskog SM France-a, pleteni program danske Sika-e, podovi kanadskog Terratec-a… 
Tom prilikom, zabeležena je izuzetna poseta na sva tri štanda a ostvareni su i značajni poslovni kontakti koji najavljuju još jednu uspešnu poslovnu godinu.