Promocije na četiri štanda

,

Za nastup na 46. Međunarodnom sajmu nameštaja u Beogradu zakupljeno 200 kvadrata

Za svoj četvrti nastup na najznačajnijoj sajamskoj manifestaciji ove vrste u regionu – Međunarodnom sajmu nameštaja u Beogradu, Chigo Contract priprema četiri štanda, sa ukupno 200 kvadrata izlagačkog prostora. U periodu od 10. do 16. novembra u Hali 3, naša kompanija će prikazati nove modele nameštaja i opreme za ugostiteljstvo, hotelijerstvo i domaćinstva za 2009. godinu i promovisati svog novog ino-partnera, španskog proizvođača vrhunskog aluminijumskog nameštaja Alutec. 
Ino-partneri TON, SM France i Alutec predstaviće svoje programe za narednu sezonu na odvojenim štandovima, dok je četvrti izlagački prostor rezervisan za premijeru nove kolekcije baštenskog nameštaja naše robne marke Chi Chairs, zatim suncobrana Scolaro, kao i proizvoda i opreme ostalih ino-partnera, među kojima su danska SIKA, holandska KAJA i drugi. 
Za vreme trajanja Međunarodnog sajma nameštaja u Beogradu, Chigo Contract će svojim klijentima za kupovinu robe sa lagera odobravati ekstra sajamski popust u iznosu od 10 do 30 odsto.