Raspisan javni konkurs za izradu idejnog rešenja za dizajn baštenske stolice Chi Chairs – kolekcija 2013.

Za najbolji rad 500 evra

Kompanija Chigo Contract raspisala je javni konkurs za izradu idejnog rešenja baštenske stolice , koja će se proizvoditi i distribuirati sa zaštitnim znakom sopstvene robne marke Chi Chairs tokom 2013. godine.
Konkurs počinje da teče 01. septembra i traje do 20. novembra 2011. godine, a proglašenje najboljeg rada obaviće se 27. decembra 2011. godine.
Pravo učešća imaju sva fizička i pravna lica, s tim da potrebnu dokumentaciju treba da dostave isključivo u elektronskom obliku na e-mail office@chigo.rs
Nagrada za najbolji rad iznosi 500 evra u dinarskoj protivvrednosti, a u slučaju otkupa ostalih radova po odluci žirija, isti će biti nagrađeni sa po 200 evra u dinarskoj protivvrednosti. Ukoliko nagrađena stolica uđe u industrijsku proizvodnju, autoru idejnog rešenja pripada dogovoreni procenat od svakog prodatog primerka.
Radove će oceniti stručni žiri u sastavu: Branko Đonović, generalni direktor kompanije Chigo Contract d.o.o. (predsednik), zatim Milan Dostalik, CEO kompanije TON a.s. i Richard Cuvilly, generalni menadžer kompanije S.M. FRANCE (članovi).
Radovi koji uđu u uži izbor biće prikazani na Međunarodnom sajmu nameštaja u Beogradu na štandu Chigo Contract-a u Hali 3, od 14. do 20. novembra 2011. godine.
Sve informacije u vezi konkursa zaintresovani mogu dobiti putem e-maila office@chigo.rs ili telefona 021 446 505.