Svečano otvoren TON SRBIJA

Nov projekat TON-a i Chigo Contract-a

Direktor češke kompanije TON, g. Milan Dostalik je simboličnim presecanjem vrpce, u četvrtak 1. oktobra, otvorio nov Prodajno-izložbeni centar TON SRBIJA u Sava Centru u Beogradu. 

Svečanom otvaranju sedmog specijalizovanog objekta te vrste u Evropi a prvog u nas, prisustvovala je i njena ekselencija, ambasador Češke Republike gđa Hana Hubačkova, zatim mnogobrojni gosti iz svih sfera, predstavnici medija i atletičarka Ivana Španović, svetski juniorski prvak i juniorski vicešampion Evrope, koju sponzoriše kompanija Chigo Contract.  
Tom prilikom je svim zvanicama uručen poklon – vaučer domaćina otvaranja, kompanije Chigo Contract za kupovinu TON nameštaja po specijalnim, promotivnim cenama. 
Prodajno-izložbeni centar TON SRBIJA je zajednički projekat kompanije TON, najvećeg i najstarijeg proizvođača stolica u svetu i novosadske kompanije Chigo Contract, ekskluzivnog predstavnika TON-a za Srbiju i jugoistočnu Evropu. U novom centru je na prostoru od 200 m2 izloženo preko 250 modela stolica i stolova, namenjenih opremanju kuća i stanova – Home kolekcija), kao i ugostiteljskih i hotelskih objekata – Contract kolekcija. Osim proizvoda renomirane češke kompanije u posebnom delu su ponuđeni nameštaj i oprema ostalih ino-partnera Chigo Contract-a i velika baštenska kolekcija robne marke Chi Chairs.
Prodajno-izložbeni centar TON SRBIJA se nalazi na nivou auto parkinga kod glavnog ulaza u Sava Centar, u lokalu IV, objekat A. Radno vreme centra je radnim danima od 9-17 sati a subotom od 9-13 sati.